En una època en què es pregunta a Google com a un oracle que tot ho sap. Sense qüestionar-nos quanta veritat o quants interessos hi ha darrera del algoritmeConjunt ordenat d’operacions sistemàtiques que permet fer el càlcul de les posicions concretes que ocuparà cada resultat a la pàgina del cercador que ha llençat un resultat concret. Nosaltres, els usuaris d’internet, creiem les respostes com si es tractés d’un acte de fe, convertint Google en gairebé un messies tecnològic.

En aquesta època, resulta indispensable per a qualsevol projecte online conèixer el camí a seguir per arribar a la primera pàgina dels cercadors amb una estratègia planificada. És en aquest punt on hem de saber aplicar una cosa que metafòricament podríem anomenar “la mística del SEO”.

La mística del SEO

Si has arribat fins aquí, és perquè el secret de les SERPsSearch Engine Results Pages o Pàgina de Resultats del Cercador t’ha estat revelat i vols iniciar el teu camí pel camí de la llum de Google. Un viatge iniciàtic cap a la consecució del leadClient potencial interessat en el teu producte i la venda online. Però recorda… no és el mateix conèixer el camí que caminar el camí.

Bendito SEO Barcelona

Revelació

Benaurats aquells que han sabut entreveure el futur del seu projecte online, perquè d’ells serà el futur a internet. Alegrar-vos plens de joia, perquè la vostra recompensa serà la primera pàgina. Perquè així van fundar els seus negocis des d’un garatge altres abans que vosaltres.

Sou la llum d’internet, els cridats a fer pròpi una part del tràfic del que els dropshippingPlataforma de venda en línia que facilita les eines i la logística necessària perquè els distribuïdors venguin a través d’ella a canvi d’un percentatge de la venda s’han apropiat. Fent que el repartiment de les vendes sigui més just i la distribució del ROIReturn On Investment o Retorn de la Inversió més local.

Agencia SEO en Barcelona - Bendito SEO

Camí

Un camí de llum i de felicitat, en què molts seran els cridats a ocupar les primeres posicions, però pocs els elegits a assolir-les. Un camí no sense alts i baixos, en què la persistència serà virtut, els continguts originals, fortalesa i el linkbuildingPràctica habitual per aconseguir enllaços externs rellevants es farà trànsit orgànic segmentat.

Guiarà els passos del teu projecte en línia la trinitat del SEOSearch Engine Optimization o Optimització per a Motors de Cerca: Keyword researchAnàlisi de paraules clau, continguts optimitzats i link juiceFlux d’autoritat que proporciona a una web la qualitat dels enllaços obtinguts de qualitat.

SEO freelance en Barcelona - Bendito SEO

Éxtasi

Aquest moment en què per obra i gràcia del SEO, un projecte, una web, una botiga online… arriba a les primeres posicions de Google. Aquest estat d’abstracció, aquest instant de goig, aquest recolliment interior en veure els fruits de la feina feta durant mesos.

Qui no ho ha viscut, no es pot imaginar aquest estat de plenitud. Només ells, els elegits podran dir amb coneixement de causa Beneït SEO!

Consultor Bendito SEO

Els 10 manaments del SEO

 1. Estimaràs el Keyword Research sobre totes les coses.
 2. No enllaçaràs el teu site en va.
 3. Respectaràs el teu servidor.
 4. Honraràs l’usuari amb continguts de qualitat.
 5. Evitaràs ser penalitzat per Google.
 6. Evitaràs tenir codi impur i revisaràs els logsDocument amb codis de resposta del servidor.
 7. No robaràs continguts aliens.
 8. No crearàs continguts sense valor afegit.
 9. No spinnejaràsCopiar continguts i modificar paraules per sinònims de forma automatitzada, perquè els cercadors l’indexin com a contingut únic continguts al bloc.
 10. Analitzaràs la competència de manera habitual.
Consultor SEO Barcelona

Els 7 pecats del SEO

 1. Copiar continguts amb luxúria.
 2. Copiar estratègies per mandra.
 3. Comprar enllaços indis barats o de baixa qualitat per gola
 4. Prendre decisions motivat per la ira.
 5. Fer SEO negatiuDur a terme accions penalitzables contra webs de la competència, perquè aquestes siguin fàcilment detectables pels cercadors i així perjudicar els competidors a la competència guiat per l’Enveja
 6. Pensar que tot el trànsit hauria de ser teu per avarícia
 7. Pensar que ets més llest que Google i obrar amb supèrbia.
Experto SEO en Barcelona

Llum, penombra i tenebres

Pels SEO és conegut que Google, crea, desfà i canvia el seu algoritme al seu gust de forma aleatòria i constantment. Segons ell, per millorar lexperiència dusuari del seu cercador. En contrapunt, l’home/dona amb la seva capacitat de crear, pensar i decidir. Fent ús del seu lliure arbitri, podeu triar entre fer un SEO white, grey o black, que pugui en menor o major mesura flanquejar els límits coneguts i explorar noves sendes per arribar a la primera pàgina de les SERPs.

Tres rutes hi ha per a aquest pelegrinatge, totes vàlides, totes porten al mateix destí; No totes igual de segures. ni exemptes de perill. Depèn del camí triat, la teva web o botiga en línia, pot caure en l’avern de la penalització manual i el teu projecte purgarà els teus pecats. Bàsicament els camins per assolir la primera de les SERPs pàgina són aquests tres:

 • White Hat SEOWhite hat SEO: Seguir cegament les escriptures de Google sense desviar-se el mínim. Segons elles: “Has d’optimitzar el teu lloc web per satisfer les necessitats dels usuaris, inclosos els cercadors que ajuden que altres usuaris descobreixin el teu contingut. El SEO consisteix precisament a facilitar que els cercadors entenguin i presentin el contingut.”

  Amb aquest sistema es compleix la paraula de Google, però en sectors molt competits, difícilment passarà de la tercera pàgina de les SERPs.

  Habitualment l’utilitzen les pàgines de makers, creients confirmats del DIY, capaces de fer-ho tot ells mateixos sense l’ajuda d’un expert. Probablement, mai no arribin a viure del seu projecte. Però ells seran els cridats a seure a la dreta de Google pels segles dels segles.


 • Grey Hat SEOGrey hat SEO: Bàsicament consisteix a aplicar totes les optimitzacions white hat on page i forçar algunes accions black hat molt mesurades perquè repercuteixin en una millora de posicionament web, que siguin “naturals” als ulls d’un editor del cercador.

  Com diria el padrí “Ha de semblar un accident!”.

  Ho coneixeràs perquè la majoria dels mortals en diuen simplement SEO. Té el seu costat fosc, però no passarà per l’infern de la penalització manual, llevat que algun competidor pecaminós ho assenyali amb SEO negatiu. No s’asseurà a la dreta de l’algoritme, però serà l’elegit per portar els seus keywords a la primera pàgina de les SERP als dolets i als bons moments. Ell i només ell tindrà una vida terrenal plena de goig per la qual no haurà de passar el calvari del desterrament de la indexació.


 • Black Hat SEOBlack hat SEO: Barra lliure, la creativitat no té límit. Inclou enllaços automatitzats a webs de tercers, creació PBNs per crear estratègies de nivells, comprar dominis caducats amb autoritat, comprar ressenyes en mitjans de comunicació. En fi, tot el necessari perquè Google mani revisar la web a un inspector i pugui penalitzar-la manualment en veure que no segueix un procés natural. Només ells tenen la potestat d’enviar-la a l’avern de la penalització permanent i fi del projecte.

  Només apte per a pecadors; per a aquells que no pensen en un projecte a mitjà, ni a llarg termini. Especialistes en crear centenars de webs a l’any per monetitzar-los per afiliació, CPA o plataformes de remàrqueting. El seu ritme de creació de webs, és superior al ritme de penalització de Google, per així anar escalant un negoci que només ells podran guiar.

  Si formeu part d’aquest col·lectiu, una agència SEO o un consultor SEO no representen una opció per a tu. Només tu hauràs d’assumir la responsabilitat de les teves accions.

Vols beneir el teu projecte?

Serà un plaer escoltar-te!

I encara NO ho saps!

Busques SEO?

Segur que el teu projecte no és tan white com creus.